Buitenmatten met logo

Het is wat cliché om te zeggen dat de eerste indruk het belangrijkste is, maar totdat iemand met een betere zin komt, moeten wij ook zeggen: U kunt maar één keer een eerste indruk maken. Daarom bieden wij alleen duurzame entreematten van hoogwaardige kwaliteit.

Bij het grootste gedeelte van ons aanbod is iedere vorm mogelijk en zijn de afmetingen van de entreemat onbeperkt en alle projecten worden door eigen ervaren medewerkers uitgevoerd. Wij staan u graag ook bij in het maken van een keuze. Wij hebben gemerkt dat onze klanten gebaat zijn bij een professioneel advies bij het selecteren van een degelijke buiten- of binnenmat. Verschillende factoren kunnen namelijk van belang zijn bij de aanschaf van de juiste entreemat, zoals de omgeving rondom het pand, de inloop, gebruiksfrequentie, etc. Om deze reden beoordelen wij graag ieder project afzonderlijk, zodat wij u een vrijblijvend, doch deskundig uitgewerkt voorstel kunnen bieden.

De Nomad Terra matten van 3M zijn entreematten zonder rug voor zwaar verkeer, buitentoepassingen en uitsparingen. Terra matten zijn gemaakt van slijtvast materiaal, in aantrekkelijke kleuren en met een matte uitstraling.

• Dikke vinyl lusconstructie (Terra 8100) of vinyl Z-profielconstructie (Terra 9100) voor het verwijderen, vasthouden en verbergen van grote hoeveelheden vuil

• Verkrijgbaar in iedere gewenste maat

• Zonder rug voor buitengebruik of met vinyl rug om de vloeren binnen te beschermen

De Terra 8100 staat door de open vinyl lusconstructie; ook wel bekend als de spaghettimat. Deze mat is ook uitermate geschikt om logo’s of andere (bedrijfs)bedrukking in te verwerken.

Wij adviseren u graag persoonlijk over de toepassingsmogelijkheden van de Nomad Terra matten. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend met ons contact opnemen.

Compare Products (0)

You have no items to compare.

Nonhebel Blog

em_blog

14

Mar

 

Nederlands Instituut…

Nonhebel antislip Vlonderstrips aangebracht in Wageningen.…

Verder lezen

em_blog

20

Jul

 

Eco-Dynamisch Fietspad -…

"De provincie Drenthe werkt samen met Grontmij, Recreatieschap Drenthe en ander partners aan de ontwikkeling van een…

Verder lezen

em_blog

23

Jun

 

Nonhebel DuraGrip ®…

Nonhebel DuraGrip is een watergedragen vloercoating. Drie componenten op basis van, in water gedispergeerde,…

Verder lezen

em_blog

23

Jun

 

3M Scotch Clad 7888…

3M Scotch Clad 7888 Antislipcoating voor gladde ondergronden als staal en beton…

Verder lezen