Binnenmatten met logo

Binnenmatten met logo

Als u een entreemat met bedrukking heeft, is het van belang dat deze na een tijd gebruik nog steeds uitnodigend blijft. Aspecten als slijtage en kwaliteitsafname zijn belangrijke zaken bij het selecteren van een goede logomat of entreematten met bedrukking. Net zoals bij onze reguliere entreematten wordt ieder project ter plekke beoordeeld. Hieruit volgt een deskundig voorstel dat uitgebreid en vrijblijvend aan u wordt voorgelegd.

Het is uw zaak; dus dat mag dan ook vanaf het eerste entreepunt blijken. Vaak krijgen we opdrachten om een logo in een entreemat te verwerken, maar de gehele huisstijl in de mat verwerken is natuurlijk nog effectiever. Wij maken dan ook altijd graag op basis van uw logo en/of huisstijl een vrijblijvend voorbeeld voor onze klanten om tot een goed, of zelfs soms aangenaam verrassend, resultaat te komen.

Bedrukte matten kunnen uiteraard ook ingezet worden voor de marketing van een nieuw bedrijf, product of merk. Bij beurzen, presentaties en andere evenementen kunnen bedrukte matten ingezet worden als ondersteuning voor uw reclamecampagne. Net zoals bij onze reguliere entreematten wordt ieder project ter plekke beoordeeld. Hieruit volgt een deskundig voorstel dat uitgebreid en vrijblijvend aan u wordt voorgelegd.

Indien u vragen heeft over deze producten, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Compare Products (0)

You have no items to compare.

Nonhebel Blog

em_blog

14

Mar

 

Nederlands Instituut…

Nonhebel antislip Vlonderstrips aangebracht in Wageningen.…

Verder lezen

em_blog

20

Jul

 

Eco-Dynamisch Fietspad -…

"De provincie Drenthe werkt samen met Grontmij, Recreatieschap Drenthe en ander partners aan de ontwikkeling van een…

Verder lezen

em_blog

23

Jun

 

Nonhebel DuraGrip ®…

Nonhebel DuraGrip is een watergedragen vloercoating. Drie componenten op basis van, in water gedispergeerde,…

Verder lezen

em_blog

23

Jun

 

3M Scotch Clad 7888…

3M Scotch Clad 7888 Antislipcoating voor gladde ondergronden als staal en beton…

Verder lezen