Betaalmethoden:

Op onze website bieden we u de mogelijkheid om in een beveiligde omgeving uw betaling uit te voeren, www.nonhebel.nl beschikt over een SSL-certificaat zodat u zich bevindt in een beveiligde omgeving. Dit is belangrijk wanneer er transacties plaatsvinden. Om zeker te weten dat u zich op de goede pagina bevindt kunt u kijken of er een groen slotje te zien is in uw adresbalk. 

Wij bieden u de volgende betaalmethoden via onze payment provider MultiSafePay:


Via iDEAL. 

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via PayPal.

Deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen in Nederland en België. Wanneer u kiest voor betaling via Paypal wordt u na het plaatsen van de order doorgestuurd naar de website van PayPal waar u inlogt met uw account.

Via SOFORT banking

Dit is een online betaalmethode met Europese dekking. Voor de afhandeling zijn rekeningnummer, bankcode alsmede de online-banking gegevens zoals PIN- en TAN-nummer nodig. Deze betaaloplossing maakt, net als bij een iDEAL betaling, gebruik van een directe bankoverschrijving.

Nonhebel Blog

em_blog

14

Mar

 

Nederlands Instituut…

Nonhebel antislip Vlonderstrips aangebracht in Wageningen.…

Verder lezen

em_blog

20

Jul

 

Eco-Dynamisch Fietspad -…

"De provincie Drenthe werkt samen met Grontmij, Recreatieschap Drenthe en ander partners aan de ontwikkeling van een…

Verder lezen

em_blog

23

Jun

 

Nonhebel DuraGrip ®…

Nonhebel DuraGrip is een watergedragen vloercoating. Drie componenten op basis van, in water gedispergeerde,…

Verder lezen

em_blog

23

Jun

 

3M Scotch Clad 7888…

3M Scotch Clad 7888 Antislipcoating voor gladde ondergronden als staal en beton…

Verder lezen